Translate

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Μέχρι 15 Σεπτεμβρίου ενστάσεις για το Κομφούζιο

Αποτέλεσμα εικόνας για Μέχρι 15 Σεπτεμβρίου ενστάσεις για το Κομφούζιο

Oλοκληρώθηκε η αρχική αξιολόγηση και κατάταξη των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της δράσης 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020. Όπως επισημαίνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, περιθώριο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου έχουν οι καλλιεργητές προκειμένου να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους.

Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την ανάρτηση του προσωρινού πίνακα αποτελεσμάτων καθώς και για την πρόσβασή τους σε αυτόν μέσω του ΠΣ, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που θα λάβουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση στήριξης.

Τα αποτελέσματα της αρχικής αξιολόγησης και κατάταξης, με τη μορφή προσωρινού πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης, έχουν αναρτηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) υποστήριξης της υλοποίησης της δράσης στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/M1018/ και οι υποψήφιοι της δράσης, μέσω της πρόσβασης που έχουν στο ΠΣ, μπορούν να λάβουν αναλυτική πληροφόρηση για τα αποτελέσματα κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών πρόσβασης.

Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα

Πηγή: agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου