Translate

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Και νέα παράταση έως τις 30 Μαρτίου για τη Βιολογική Γεωργία

Δεύτερη παράταση μέσα σε λίγο διάστημα δίνεται από το ΥπΑΑΤ στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης για τη δράση 1.1 «Βιολογική γεωργία», του μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» του ΠΑΑ 2007-2013. Σύμφωνα με απόφαση του ΥπΑΑΤ η οποία δημοσιεύθηκε στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια η νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων ορίζεται η 30η Μαρτίου. Υπενθυμίζουμε ότι για την Βιολογική Γεωργία το σύνολο των πιστώσεων ανέρχεται σε 40.000.000 ευρώ και αφορούν δημόσια δαπάνη.
Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να κριθούν δικαιούχοι για τη δράση 1.1 «Βιολογική γεωργία», πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους στην οποία περιλαμβάνονται τα αγροτεμάχια της εκμετάλλευσής τους τα οποία είναι δηλωμένα στην Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης (ΑΕΕ) του 2011 του ενδιαφερόμενου. Στην αίτηση ενίσχυσης δεν είναι δυνατόν να συμπεριληφθούν αγροτεμάχια που δεν είναι δηλωμένα στην ΑΕΕ του 2011 του ενδιαφερόμενου.
Επίσης το ελάχιστο μέγεθος των υπό ένταξη αγροτεμαχίων ανέρχεται σε 1 στρέμμα. Τα ενταγμένα αγροτεμάχια δεν είναι δυνατόν να αντικαθίστανται από άλλα σε όλη τη διάρκεια της πενταετούς δέσμευσης. Σημαντικό ακόμα είναι ότι στην αίτηση ενίσχυσης δεν είναι δυνατόν να συμπεριληφθούν συνιδιόκτητα αγροτεμάχια. Επίσης σε περίπτωση συγκαλλιέργειας πρέπει και οι δύο καλλιέργειες να είναι επιλέξιμες.
Χ.Δ.
Δείτε εδώ την απόφαση για παράταση

πηγή:  www.agrotypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου