Translate

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Οινόραμα 2012


Το Οινόραμα, η πιο σημαντική έκθεση του αμπελοοινικού κλάδου και πλατφόρμα ανάδειξης των οινοποιείων της χώρας, οργανώνεται φέτος 16-19 Μαρτίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ (12ο χλμ. Αθηνών Λαμίας, Μεταμόρφωση). 
Το Οινόραμα διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, στην Αθήνα, από το 1994. Το φετινό, 11οΟινόραμα, θα διαρκέσει 3½ ημέρες, λειτουργώντας και Δευτέρα, ημέρα αφιερωμένη στους επαγγελματίες της εστίασης και στις κάβες, ενώ το Σαββατοκύριακο θα υποδεχθεί και καταναλωτές. 

Καταξιωμένοι και νεότεροι οινοπαραγωγοί, εισαγωγείς, διακινητές κρασιών και αποσταγματοποιοί όλης της Ελλάδας θα παρουσιάσουν χιλιάδες προϊόντα, ενώ εισαγωγείς και κατασκευαστές αμπελοοινικού εξοπλισμού και εφοδίων θα εκθέσουν νέα και καθιερωμένα προϊόντα τους, σε ειδικό τμήμα της έκθεσης. Επίσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, την «Πλατεία Γευσιγνωσίας», θα εκτεθούν με πλήρη στοιχεία εκατοντάδες επιλεγμένα κρασιά της έκθεσης, για δοκιμή μόνο από επαγγελματίες. Όπως πάντα, θα λειτουργήσει χώρος VIP υποδοχής, για τον Τύπο, ξένους αγοραστές κ.λπ., καθώς και για επαγγελματικά ραντεβού εκθετών. 

Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), στο Οινόραμα 2012 αναμένονται σημαντικοί ξένοι αγοραστές, οινοχόοι και δημοσιογράφοι οίνου, που αναγνωρίζουν την έκθεση ως εργαλείο για τη δουλειά τους. Τώρα μάλιστα που το ελληνικό κρασί προσπαθεί να εδραιωθεί διεθνώς, πιο οργανωμένα από κάθε άλλη φορά, το Οινόραμα αποτελεί σημαντικό μέσο της προσπάθειας αυτής, για τόνωση των εξαγωγών. 

Το Οινόραμα απευθύνεται σε όλους όσοι εμπλέκονται επαγγελματικά με το αμπέλι και το κρασί, καθώς και σε όλους τους οινόφιλους καταναλωτές. Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους τους σχετικούς επαγγελματίες και τους δημοσιογράφους και για όσους διαθέτουν πρόσκληση. Αλλιώς, το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ και ισχύει και για τις 3½ ημέρες. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε:http://www.oenorama.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου